Spring til indhold
Loading

StopSpillet - gratis hjælpelinje om spilafhængighed

StopSpillet er Spillemyndighedens gratis hjælpelinje om spilafhængighed, der i daglig tale kaldes ludomani. Hjælpelinjen er åben for alle, der har brug for en samtale om spilproblemer samt råd og vejledning til at håndtere situationen. Uanset om du selv spiller, er pårørende eller fagperson, så sidder StopSpillets rådgivere klar til at hjælpe.

Billede af StopSpillets logo. Stop står skrevet øverst med en lyseblå skrifttype, hvor der nedenunder står spillet skrevet med en mørkere farve. I'et i spillet er placeret, så det ligner et punktum efter stop.

Gratis hjælpelinje

StopSpillet er Spillemyndighedens gratis hjælpelinje. Her kan du tale og chatte fortroligt med en rådgiver om din situation og få vejledning om, hvordan du igen kan få spillet under kontrol. StopSpillets rådgivere er professionelle, og er uddannet til at rådgive om spilafhængighed og give psykologisk førstehjælp, der passer til den enkeltes situation. Hos StopSpillet kan du også få oplysning om muligheder for gratis behandling.

Du kan ringe til StopSpillet på telefon 70 22 28 25 eller chatte med en rådgiver på StopSpillet.dk

Fortrolig hjælpelinje

Når du ringer eller skriver med en rådgiver, er alle dine oplysninger fortrolige. StopSpillet videregiver derfor ikke dine oplysninger fra samtalen til andre.

Test dig selv

Har du et problematisk forhold til spil? Tag en test med 9 spørgsmål om dine spilvaner.

Har du et problematisk forhold til spil?

StopSpillet

Du kan ringe til StopSpillet på telefon 70 22 28 25 mandag-torsdag kl. 9.00-21.00 og fredag kl. 9.00-17.00.

Vores rådgivere sidder også klar ved chatten mandag-torsdag fra kl. 17.00-21.00.

Relateret indhold