Spring til indhold
Loading

Undervisningsmateriale

Vil du sætte pengespil og spilafhængighed på skoleskemaet, har vi sammensat fire forskellige lektioner med en varighed på ca. 90 minutter til folkeskolens ældste klasser på 7.-10. klassetrin. Formålet med indholdet er både at lade de unge komme til orde med deres egne erfaringer og syn på pengespil og få sat gang i en samtale om, at pengespil kan give problemer. Materialet lægger også op til at undersøge, hvordan og hvor man kan få mere hjælp, hvis spillet begynder at give problemer. Som optakt til lektionen kan du lade eleverne lytte til podcasten "Vi snakker om spillet".

Lektion 1

Lektionen dækker emner som pengespil generelt, potentielle konsekvenser af pengespil og støtte til håndtering af problematisk spiladfærd.

Lektion 2

Lektionen dækker særligt emner som pengespil generelt og de potentielle konsekvenser af pengespil.

Lektion 3

Lektionen sætter fokus på pengespil generelt, negative konsekvenser af pengespil og hvordan man kan formidle konsekvenser af spil til andre unge.

Matematiklektion

Lektionen giver grundlæggende viden om to begreber fra matematikkens verden: Kombinatorisk sandsynlighed og teoretisk tilbagebetalingsprocent.

Samtalestarter til forældremødet

Her kan du få god inspiration til, hvordan I kan tale om pengespil på forældremødet.

Test din viden om pengespil og spilafhængighed