Spring til indhold
Loading

Få gratis hjælp i dag

Har du, eller en du kender, problemer med spil, er der hjælp at hente. Du kan altid kontakte Spillemyndighedens gratis hjælpelinje StopSpillet, udelukke dig selv fra spil i ROFUS eller få professionel behandling hos et center tæt på dig.

StopSpillet

Spilafhængighed kan være svært at forstå og endnu sværere at tale om. Vores rådgivere sidder klar til at lytte og hjælpe. Det er gratis, og alle samtaler er fortrolige.  

ROFUS

Er spillet begyndt at fylde for meget, og har du brug for at tage en pause, kan du udelukke dig selv fra alle former for pengespil i en valgfri periode i Spillemyndighedens Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere (ROFUS).

Behandlingssteder

Har du, eller en du kender, brug for professionel hjælp, er der mulighed for at få gratis behandling hos en række behandlingscentre rundt om i Danmark.

Data, StopSpillet

42% af dem, som kontakter StopSpillet, er mænd under 26 år. Mange af dem er startet med at spille om penge i en ung alder.

Dreng sidder med sin far på gulvet op ad en sofa og taler

Tal om spillet

Mange af dem, som kontakter StopSpillet, har haft spilproblemer i mere end 2 år, før de til sidst rækker ud og beder om hjælp. De har inden da prøvet selv at få situationen under kontrol, men har svært ved at løsrive sig fra spillet og ender med at udvikle en afhængighed, de ikke selv kan styre. Det er ikke nemt at stå alene med – hverken for den der spiller, eller for dem der er tæt på. Et godt sted at starte er at begynde at tale om det.

Behandlingsoversigt

Har du, eller en du kender, brug for professionel hjælp, er der mulighed for at få gratis behandling hos en række behandlingscentre rundt om i Danmark. Bemærk, at det kun er nogle af centrene, som tilbyder samtaler til unge under 18 år. Se oversigten over behandlingscentre her.