Spring til indhold
Loading

Podcast: Vi snakker om spillet

Spillemyndighedens podcastserie, hvor der snakkes med en række mennesker, der har haft eller stadig har spilafhængighed tæt inde på livet.

Vi snakker om spillet. Spillemyndighedens podcast.

Vi snakker om spillet

I denne podcastserie fra Spillemyndigheden snakker værten med en række mennesker, der har haft eller stadig har problemer med pengespil. For hvordan føles det, når spillet pludselig tager magten fra ens søn, kæreste eller gode ven? Hvilke værktøjer findes der, der kan forebygge at spillet går fra at være underholdende til altopslugende? Og kan man som pårørende til en ludoman både støtte og hjælpe sin kære ud af afhængigheden - men samtidig huske at passe på sig selv? Med gode råd fra en række eksperter tager denne podcast hul på en svær snak om spillet, når det fylder for meget. Produceret af Heartbeats for Spillemyndigheden

Afsnit 1: Gymnasielærer om elevernes pengespil

“De sidder og spiller onlinepoker sammen” Børn og unge med pengespilsproblemer bliver ofte introduceret til det af en ven. Og de har i højere grad en omgangskreds, der spiller pengespil, viser de seneste tal fra Spillemyndigheden. I dette afsnit besøger vi et gymnasium på Fyn, hvor vi taler med to lærere om elevernes pengespil.

Afsnit 5: Emmas kæreste er ludoman

“Jeg kommer bare hjem til at verden er væltet, og han har tabt det hele.” Da Emma mødte sin kæreste, var han rummelig, energisk og interesseret, men da han begyndte at udvikle ludomani, oplevede Emma et stort skift i hans personlighed. Hans lunte var lige pludselig kort, og hverdagsting som at gå i bad, sove og spise blev pludselig ligegyldigt for ham.